Diensten

Promotievideo door Dit Media

Promotievideo

Bij DIT Media vangen we de essentie van jouw verhaal in krachtige promotievideo’s. Wij brengen jouw boodschap tot leven met flitsende beelden en pakkende scenario’s. Maatwerk, uniek en onvergetelijk. Vertel jouw verhaal met een video die raakt.

Aftermovie

Herbeleef de leuke gebeurtenissen met een aftermovie of recap video. Van festivals tot aan corporate events, alles verdient het om met een grote glimlach op terug te kijken.Laat vrienden, collega’s en bezoekers hun ervaringen delen door middel van een flitsende aftermovie!

Bedrijfsvideo van uitzendbureau

Bedrijfsvideo

Laat zien waar je als bedrijf voor staat! Met een sterke bedrijfsvideo kan jij je bedrijf van de beste kant laten zien. Val op voor potentiële klanten, sollicitanten of nieuwe relaties.
Laat jouw bedrijf weer stralen!

Horeca shoot

Jouw eten, drinken, sfeer, het verdient een platform. Een horeca shoot is de perfecte marketing strategie in de digitalisering van advertenties. Van Social media tot website, vertel jullie unieke verhaal en bereik honderden nieuwe klanten.

Toerisme

Meer bezoekers trekken? Dat kan met pakkende video’s over de plek, stad, land of hotel/ verblijf! Veel mensen gebruiken video platforms als zoekmachine. Val op tussen alle andere video’s door hoogwaardige toerisme video’s te plaatsen. 

Social Media

Heb jij het gevoel dat je veel laat liggen, of dat je de social media boot hebt gemist? Het is nog niet te laat om te beginnen met Instagram, Tiktok of Youtube Shorts! Groei organisch, met originele content van jouw bedrijf en laat een sterke digitale voetafdruk achter!

Telefoon in hand met social media apps

Foto combo

Tegelijkertijd een video én fotoshoot houden? Geen probleem! Door de nauwe samenwerking met Westman Media is er voor elke shoot een fotograaf tot beschikking. Door deze combinatie hoef je je geen zorgen te maken of je wel genoeg content hebt!

Edit

Ook voor losse edits kan je terecht bij DIT Media. Van Social media content tot grote video’s, alles is mogelijk. Ook beschikbaar voor vaste of langdurige projecten.

D.O.P.

Director of photography, ook wel bekend als cinamatograaf of “cameraman” werkt tijdens de opnamedagen achter de camera. Deze services zijn los in te huren bij DIT Media. Met eigen apparatuur of met rentals, weet Daniël altijd het mooiste plaatje te maken.

Drone video/ fotografie

Jouw foto’s en video’s naar een hoger niveau brengen? (letterlijk).
Dan zijn drone beelden echt iets voor jou!
Biedt unieke perspectieven van jouw bedrijf, evenement, onroerend goed of bouwlocatie .

drone foto van bouwlocatie